Rabla pentru electrocasnice 2020

Rabla pentru electrocasnice 2020.
Programul „Rabla pentru electrocasnice” va fi reluat si anul acesta, precizeaza ministrul Mediului. Pentru acest program se va aloca o suma de 40.000.000 lei care vor putea fi cheltuiti pana la sfarsitul anului.

Ministrul mediului a facut publice cateva informatii despre programul „Rabla pentru electrocasnice 2020” prin care a informat opinia publica cu privire la suma alocata, numarul aproximativ de persoane care vor beneficia de electrocasnice noi si durata programului.

Asadar, aproximativ 100.000 de romani isi vor achizitiona anul acesta un aparat electrocasnic nou in schimbul celui vechi. In functie de cererea de cumparare a oamnenilor, suma alocata programului va putea fi suplimentata. Sumele alocate electrocasnicelor vor fi sub forma de voucher.

Ghidul acestui program a fost lansat in dezbatere publica timp de o luna, iar in tot acest timp urmeaza ca lanturile de magazine de electrocasnice sa se inscrie in program. Se estimeaza ca programul va fi disponibil dupa data de 15 octombrie 2020.

Cum se intra in posesia voucherului?
Rabla pentru electrocasnice 2020.

Pentru a beneficia de voucher prin programul „rabla pentru electrocasnice” trebuie sa:
1. va inscrieti pe www.amf.ro (in momentul sau dupa deschiderea oficiala a programului);
2. dupa ce v-ati inscris veti primi un numar de inregistrare;
3. va prezentati in magazinul partener cu numarul de inregistrare si aparatul vechi si ulterior veti intra in posesia voucherului.

Important! Se va putea achizitiona cu voucher doar un produs similar celui pe care il dati in schimb. Nu puteti sa va alegeti alt produs.

Voucherele vor fi de maxim 400 lei si se vor aloca urmatoarelor tipuri de aparate electrocasnice:
– masini de spalat vase, aparate de aer conitionat, uscatoare de rufe, frigidere, combine frigorifice, televizoare – 400 lei;
– masini de spalat rufe – 300 lei;
– aspiratoare – 200 lei.

In plus fate de anul trecut este faptul ca voucherul va fi valabil si se va putea valorifica pana la sfarsitul acestui an.

Acest program vine in sprijinul oamenilor si le ofera posibilitatea sa isi inlocuiasca vechile aparate electrocasnice cu unele mai noi si mai performante, mai putin consumatoare de energie electrica.

Pentru a vizualiza procedura de obtinere a voucherului click aici.

Daca aveti intrebari sau informatii va rugam sa nu ezitati sa ne lasati un mesaj in casuta de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here