Taxa pentru permis se plateste la SelfPay

0
3

Taxa pentru permis se plateste la SelfPay.
Incepand cu luna octombrie a acestui an, CEC bank in parteneriat cu SelfPay a pus la dispozitie o noua modalitate de plata a contravalorii permiselor de conducere, certificatelor de inmatriculare si taxelor pentru autorizatiile de circulatie provizorie. Acestea se pot plati la aparatele SelfPay localizate in toate agentiile institutiei bancare CEC bank dar si in locatiile partenerilor SelfPay.

Din cauza epidemiei cu care se confrunta tara noastra si pentru a evita aglomeratiile de la ghiseele serviciilor de permise si inmatriculari auto, DRPCIV a anuntat ca aceste taxe nu se mai pot plati in numerar la ghiseu. Prin urmare, daca doriti sa beneficiati de unul dintre serviciile oferite de DRPCIV trebuie sa va prezentati la ghiseu cu actele necesare si dovada platii.

Pe langa aparatele Selfpay amplasate in toate agentiile CEC bank si in incinta marilor retele de magazine precum: Mega Image, Carrefour, Kaufland si Profi, taxele mai pot fi platite direct in contul BCR pus la dispozitie pe site-ul www.drpciv.ro, mandat postal si alte mijloace de plata online. De asemenea, taxele pentru eliberarea permiselor de conducere, certificatelor de inmatriculare si autorizatiile de circulatie provizorie se pot plati si pe ghiseul.ro.

Taxa pentru permis se plateste la SelfPay.
Exista totusi cateva plati care pot fi efectuate, in continuare, la ghiseele autoritatii si anume: toate categoriile de placute de inmatriculare (provizorii, permanente, preferentiale, etc.). Acestea se pot plati prin virament bancar sau prin mandat postal cat si in numerar la ghiseele din cadrul serviciilor publice comunitare DRPCIV.

De la inceputul lunii septembrie atat taxa pentru eliberarea permisului auto cat si taxa pentru eliberarea certificatului de inmatriculare au fost majorate. Contravaloarea acestora este:

  • 89 lei pentru eliberarea permisului de conducere;
  • 49 lei pentru eliberarea certificatului de inmatriculare.

Celelalte taxe nu au avut de suferit majorari.

Daca aveti intrebari legate de acest subiect nu ezitati sa ne lasati un mesaj in campul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here