TAROM anuleaza mai multe zboruri in noiembrie si decembrie

TAROM anuleaza mai multe zboruri in noiembrie si decembrie.
Compania de zbor TAROM a anuntat suspendarea si anularea anumitor curse aeriene din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus atat pe plan local cat si european. O serie de zboruri vor fi modificate in perioada 7 noiembrie-15 decembrie 2020 ca urmare a efectelor create de noul virus SarsCov-2.

Anularea curselor aeriene efectuate de compania de zbor Tarom vine in urma restrictiilor de calatorie impuse atat de tara noastra cat si de celelalte tari europene. Asadar, in perioada 7 noiembrie- 30 decembrie 2020 zborurile catre si dinspre urmatoarele orase vor fi modificate:

  • Londra: zborurile cuprinse in perioada 7- 30 noiembrie vor fi suspendate;
  • Bruxelles: zborurile din 2,9,16 noiembrie vor fi anulate;
  • Munchen/Munich: zborurile din 11,18,25 noiembrie vor fi anulate;
  • Amsterdam: zborurile din 13,20,27 noiembrie si 4 decembrie vor fi anulate;
  • Oradea: zborurile din 3,5,10,12,17,19,24,25 noiembrie si 1,3,8,10,15 decembrie vor fi anulate;
  • Suceava: zborurile din 4, 6 noiembrie vor fi anulate.

Persoanele care au achizitionat bilete pentru cursele mentionate mai sus vor fi contactate in vederea stabilirii unei alte zile de calatorie, precizeaza reprezentantii companiei. Tarom indeamna persoanele care au achizitionat bilete si nu au fost contactate sa apeleze call center-ul Tarom sau sa le scrie pe adresa de e-mail contact@tarom.ro.

TAROM anuleaza mai multe zboruri in noiembrie si decembrie.
Tot din cauza numarului mare de infectari cu noul virus, de la inceputul anului tot mai multe curse aeriene si chiar aeroporturi au fost inchise. Mai mult decat atat, in perioada starii de urgenta unele tari nu au avut disponibila nici macar o cursa aeriana. Din pacate, tot mai multe aeroporturi si companii aeriene au fost afectate din punct de vedere financiar de catre pandemie. Unele dintre companii au reusit sa ofere banii inapoi pasagerilor care aveau programate curse in acele perioade si pe care le-au platit.

Din pacate, situatia in Romania si in Europa nu pare ca se va imbunatati prea curand, iar asta va afecta, cel mai probabil, din punct de vedere financiar economia mai multor tari.

Voi sunteti afectati in vreun fel de anularea zborurilor ale companiei Tarom? Nu ezitati sa postati un comentariu in sectiunea dedicata de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here